Menu overslaan en naar de inhoud gaan
U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Bezoekersinformatie

In verband met het Corona Virus zullen wij ter u en onze bescherming gepaste maatregelen treffen tijdens bezichtigingen en klantcontact. Allereerst verzoeken wij u een bezoek aan ons kantoor waar mogelijk te voorkomen en telefonisch contact te leggen. Verder zullen wij u o.a. geen hand schudden en gepaste afstand bewaren. Vriendelijk verzoeken wij u het aantal aanwezigen tijdens bezichtigingen en andere contacten met onze medewerkers vanuit uw zijde te beperken tot hooguit 2 bezoekers. Bij voorbaat dank voor uw medewerking in deze, mocht u verdere vragen hebben zijn wij graag voor u bereikbaar.

Helaas, dit pand is reeds verkocht/verhuurd.
Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, aarzel niet ons te contacteren.

Meer info?


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Ons team

Onze makelaar is de heer Clemens Suykerbuyk. Clemens is werkzaam vanaf 1998 in de makelaardij. Hij is begonnen bij Westenburg van Elzakker te Halsteren.  In 1999 is Clemens door de arrondissement rechtbank in Breda beëdigd als makelaar. Vanaf 1 mei 2002 nu alweer zón 18 jaar geleden is Clemens bij Koetsenruyter makelaardij komen werken.  Voor vragen of als u een woning wil verkopen of kopen dan kunt u natuurlijk altijd bij Clemens terecht. Clemens wordt vanaf 2003 bijgestaan door Ellen van der Minnen.

In het begin werkte Ellen 20 uur per week. Haar kinderen waren toen nog wat jonger. Maar vanaf 2012 werkt zij hele dagen en is zij dan ook degene die de telefoon aanneemt, taxaties uitwerkt, het uitwerken van nieuwe panden en opmaken van koopakte's.

Naast Ellen en Clemens wordt het team nog aangevuld met Eleni zij doet vanaf 2015 de administratie en helpt Ellen mee waar mogelijk.